Servicii Web Design

Creare Site Web · Creare Magazin Online

Web Design Bacau

Realizam site-uri web de prezentare si magazine online dupa preferintele clientului, procesul de concepere fiind unul foarte simplu si rapid.

Agentia noastra de web design activeaza si in Bacau, insa lucram cu companii din toata tara, comunicarea fiind realizata prin telefon, WhatsApp sau e-mail.

Pe langa crearea si dezvoltarea de website-uri, compania se mai ocupa cu gazduire web, optimizare SEO si de promovare online.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri

Cat costa crearea unui site web?

Cel mai ieftin website realizat de echipa noastra este de 1000 RON, insa in functie de complexitatea acestuia pretul va creste deoarece fiecare client are preferintele si cerintele sale, astfel pretul se va ajusta conform acestora.

Cat dureaza realizarea unui website?

Un website de prezentare este realizat in maxim 7 zile lucratoare, iar pentru magazinele online in maxim 14 zile lucratoare, insa in majoritatea cazurilor website-urile au fost realizate mai rapid.

Ce este un site de prezentare?

Site-ul de prezentare este modalitatea prin care puteti sa comunicati cu clientii dvs. Prin realizarea unui website de prezentare puteti oferi informatiile necesare despre afacerea dvs, despre serviciile si produsele pe care le oferiti clientilor, despre compententele dvs sau alte informatii relevante.

Ce reprezinta un magazin online?

Magazinul online este un website care are ca scop vanzarea de produse sau servicii. Acesta pune la dispozitia clientilor posibilitatea sa acceseze informatii despre produse, descrieri, review-uri ale altor vizitatori, deasemenea utilizatorul poate comanda produse, totul realizandu-se online.

De ce am nevoie de optimizare SEO?

Cu ajutorul optimizarii SEO, compania dvs poate creste semnificativ si sa fiti in fruntea clasamentului (pe primele pagini Google) alaturi de marii concurenti online, din domeniul dvs de activitate.

Am nevoie de promovare online?

Prin serviciul nostru de promovare ne propunem sa crestem traficul si numarul de vizitatori de pe website-ul dvs. Impreuna decidem ce strategie functioneaza cel mai bine pentru scopurile dvs. Promovam website-uri folosindu-ne de metode moderne precum: Adwords, SEO, Social Media, Content Writing, bannere publicitare, etc.

Site de prezentare

Afacerea ta din realitate este in plina expansiune si doresti sa-ti faci cunoscuta compania si pe internet? atunci cea mai simpla si ieftina metoda este sa va deschideti un site de prezentare.

Magazin online

Daca detineti deja un magazin fizic, varianta lui pe internet va fi solutia optima de a-ti creste imediat veniturile, investind o singura data o suma modesta, dar care va poate aduce un profit foarte mare.

Optimizare SEO

Cu ajutorul optimizarii SEO, afacerea dvs poate creste semnificativ si sa fiti in fruntea clasamentului (pe primele pagini Google) alaturi de marii concurenti online, din domeniul dvs de activitate.

Promovare online

Echipa noastra se poate ocupa ca afacerea ta sa fie cunoscuta si in mediul online, o sa-ti administram paginile de socializare si iti vom concepe campanii de promovare eficiente.

NE-AU ALES CU INCREDERE
CLIENTII NOSTRI
In acesti ani de activitate am realizat peste 200 de website-uri, iar 90% din clienti au provenit din recomandarile altor clienti.