Locatie birou
Str. Milcov , Nr. 1, Parter
Numar de telefon
+40 758 995 600
Adresa e-mail
contact@take-design.ro
a

Site web pentru Start Up Nation in Sulina


Web Design in Sulina

Ai un proiect aprobat prin Start Up Nation?

Cu ajutorul companiei Take Design va puteti concepe propriul site de prezentare sau magazin online, conform planului de afacere stabilit prin programul Start Up Nation Romania in Sulina. In maxim 5 zile, site-ul dvs. va fi online si disponibil pentru toti clientii !


De ce un site de prezentare?

Afacerea ta din realitate este in plina expansiune si doresti sa-ti faci cunoscuta compania si pe internet? atunci cea mai simpla si ieftina metoda este sa va deschideti un site de prezentare. Cu ajutorul acestuia, veti putea sa va prezentati propriile servicii / produse pe care le oferiti potentialilor clienti, iar acestea vor fi evidentiate prin caracteristicile de baza, avantaje, preturi, dar si prin intermediul unor fotografii.

Site-ul de prezentare va avea o infatisare moderna si va fi realizat dupa preferintele/cerintele clientului, in general sunt folosite urmatoarele pagini de baza: acasa, servicii / produse, tarife, portofoliu, despre noi, contact, dar si alte pagini, conform cerintelor clientului.

De ce un magazin online?

In cadrul online poti sa vinzi aproape orice, iar afacerea ta se va putea dezvolta foarte mult, cu cheltuieli minime deoarece magazinele online sunt ‘instrumente’ de vanzare simple si rapide, atat din punct de vedere administrativ, dar mai ales datorita procesului usor de cumparare la care are acces clientul final.

Daca detineti deja un magazin fizic, varianta lui pe internet va fi solutia optima de a-ti creste imediat veniturile, investind o singura data o suma modesta, dar care va poate aduce un profit foarte mare. Vinde acum produsele tale, prin doar cateva click-uri, este foarte simplu sa folosesti un magazin online, iar target-ul nostru principal este de a simplifica mult procesul de cumparare prin folosirea unei platforme extrem de perfomante si usor de administrat.

Comertul online in Romania creste enorm in fiecare an, cifra de afaceri anuala a magazinelor online fiind de aproximativ 1 miliard de euro, mai ales datorita folosirii cu mai multa usurinta a gadget-urilor si a aparaturii mobile de catre toti romanii si nu numai.

Magazinul online va avea o infatisare moderna si va fi realizat dupa preferintele/cerintele clientului, in general sunt folosite urmatoarele pagini de baza: acasa, produse / categorii, metode de plata, metode de livrare, termeni si conditii, contul meu, portofoliu, despre noi, contact, dar si alte pagini, conform cerintelor clientului.


PROCESUL DE REALIZARE

PLANIFICARE

Discutam si stabilim impreuna continutul si structura website-ului.

DESIGN

Vom crea un design frumos si accesibil pentru toate dispozitivele online.

CONSTRUIREA

Conform zilelor stabilite, website-ul va fi conceput dupa preferintele dvs.

LANSARE

Dupa testare si acordul clientului, produsul este livrat pentru a fi utilizat cu succes.OPTIUNI PACHET


Responsive Design


Optimizare SEO


Adrese E-Mail


Integrare Slider


Configurare reclama FaceBook


Produse si categorii nelimitate


Modul Facturi Electronice


Panou de administrare


Realizare Logo


Securitate Site


Integrare Statistici


Sistem Comentarii / Recenzii


Optiuni si variante produse


Conexiune casa de marcat


Domeniu .RO (1 an)


Integrare Social Media


Integrare Galerie Foto


Imagini cu efecte speciale


Mentenanta gratuita (1 an)


Produse downloadabile


Creare SITE MAP


Gazduire Web (1 an)


Integrare Google Maps


Integrare Formular Contact


Integrare Blog


Instalare SSL


Rapoarte Vanzari


Modificari produse/categorii in masa


** acestea sunt optiunile de baza, putem adauga si alte optiuni la cererea clientuluiDoriti o oferta pentru Start Up Nation ?


TRIMITE UN MESAJ SAU SUNA-NE

Facebook