MAGAZIN ONLINECe reprezinta design-ul web?

 

Prin design web (din engleza de la web design) se intelege in general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul sitului – imagini, text, fisiere si alte elemente. (sursa: wikipedia)


De ce un magazin online?

 

In cadrul online poti sa vinzi aproape orice, iar afacerea ta se va putea dezvolta foarte mult, cu cheltuieli minime deoarece magazinele online sunt ‘instrumente’ de vanzare simple si rapide, atat din punct de vedere administrativ, dar mai ales datorita procesului usor de cumparare la care are acces clientul final.

Daca detineti deja un magazin fizic, varianta lui pe internet va fi solutia optima de a-ti creste imediat veniturile, investind o singura data o suma modesta, dar care va poate aduce un profit foarte mare. Vinde acum produsele tale, prin doar cateva click-uri, este foarte simplu sa folosesti un magazin online, iar target-ul nostru principal este de a simplifica mult procesul de cumparare prin folosirea unei platforme extrem de perfomante si usor de administrat.

Comertul online in Romania creste enorm in fiecare an, cifra de afaceri anuala a magazinelor online fiind de aproximativ 1 miliard de euro, mai ales datorita folosirii cu mai multa usurinta a gadget-urilor si a aparaturii mobile de catre toti romanii si nu numai.

Magazinul online va avea o infatisare moderna si va fi realizat dupa preferintele/cerintele clientului, in general sunt folosite urmatoarele pagini de baza: acasa, produse / categorii, metode de plata, metode de livrare, termeni si conditii, contul meu, portofoliu, despre noi, contact, dar si alte pagini, conform cerintelor clientului.PROCESUL DE REALIZARE

PLANIFICARE

Discutam si stabilim impreuna continutul si structura website-ului.

DESIGN

Vom crea un design frumos si accesibil pentru toate dispozitivele online.

CONSTRUIREA

Conform zilelor stabilite, website-ul va fi conceput dupa preferintele dvs.

LANSARE

Dupa testare si acordul clientului, produsul este livrat pentru a fi utilizat cu succes.OPTIUNI PACHET


Responsive Design


Optimizare SEO


Adrese E-Mail


Integrare Slider


Sistem Comentarii / Recenzii


Optiuni si variante produse


Panou de administrare


Realizare Logo


Securitate Site


Integrare Statistici


Mentenanta gratuita (1 an)


Modificari produse/categorii in masa


Domeniu .RO (1 an)


Integrare Social Media


Integrare Galerie Foto


Imagini cu efecte speciale


Produse si categorii nelimitate


Rapoarte Vanzari


Gazduire Web (1 an)


Integrare Google Maps


Integrare Formular Contact


Integrare Blog


Produse downloadabile


Modul Facturi Electronice


** acestea sunt optiunile de baza, putem adauga si alte optiuni la cererea clientuluiCat costa si in cat timp este gata?

 

Un magazin online costa 700 RON, unde aveti incluse toate optiunile enumerate mai sus, iar pretul este unul fix, nu conteaza complexitatea design-ului. Realizam orice model de magazin, indiferent de domeniul din care face parte, acesta va fi gata in maxim 5 zile lucratoare.Descopera lucrarile finalizate


VERIFICA PORTOFOLIUL

Facebook