Locatie birou
Str. Milcov , Nr. 1, Parter
Numar de telefon
+40 758 995 600
Adresa e-mail
contact@take-design.ro

Intrebari frecvente


Ce este un site de prezentare?

Reprezinta un ansamblu de mai multe pagini web prin intermediul carora se vor prezenta serviciile prestate, produsele oferite cat si alte date necesare clientilor dvs.

Ce reprezinta un magazin online?

Este un sistem de mai multe pagini web prin intermediul carora se vor prezenta produsele oferite de dvs, avand ca principal scop, vanzarea produselor online.

De ce promovare pe internet?

Cu ajutorul campaniile de promovare, site-ul dvs va atrage cat mai mult trafic, iar acest trafic, va ajuta website-ul dvs sa creasca pozitia de pe google.

Ce inseamna SEO si la ce ajuta?

Provine din engleza Search Engine Optimization ( Optimizare pentru motoare de cautare) si reprezinta optimizarea continutului (texte, imagini si altele) a unei pagini web pentru a fi indexata de catre motoarele de cautare.

Cu cat o pagina este mai bine optimizata cu atat exista sansa ca pagina sa fie listata pe primele pozitii in motoarele de cautare.

Ce este panoul de control?

Acesta este un ansamblu de pagini web prin intermediul carora se pot realiza operatii de editare, stergere, adaugare a:

– paginilor site-ului

– fisierelor (poze, pdf-uri, etc)

– produselor

– serviciilor

de catre orice persoana din cadrul firmei, fara a fi nevoie de cunostinte de programare

Ce este un domeniu?

Un domeniu reprezinta numele prin intermediul caruia site-ul dvs va fi lansat in executie, spre exemplu www.takehost.ro lanseaza acest site in executie.

Ce reprezinta gazduirea web?

Gazduirea Web este serverul in spatiul caruia vor fi adaugate paginile site-ului dvs pentru a putea fi accesate de pe internet.


Descopera lucrarile finalizate


VERIFICA PORTOFOLIUL

Facebook