Locatie birou
Str. Milcov , Nr. 1, Parter
Numar de telefon
+40 758 995 600
Adresa e-mail
contact@take-design.ro

Despre noiASISTENTA

Programul echipei noastre este de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 si 17:00, insa pentru probleme tehnice va stam la dispozitie si in afara orelor de program. Treaba noastra este sa ne asiguram ca reteaua este disponibila 24/7 la parametrii optimi.

Astfel, pentru orice problema legata de retea (incluzand, dar fara a se limita la probleme legate de defectarea echipamentelor, intreruperea serviciilor de energie electrica si conectivitate internet, atacuri DDoS, incercari de patrundere neautorizate, etc) facem tot posibilul sa intervenim in timp util, fara a provoca downtime echipamentelor clientilor.ISTORIE

Suntem pe piata de la inceputul anului 2013 purtand numele de TAKEHOST. Totul a inceput de la un Reseller SA-MP cu 7 clienti lunar, iar pana in prezent am ajuns sa detinem propriul data-center cu aproximativ 1.000 de clienti lunar. Aceasta companie este o afacere de familie, fiind administrata de Parfenie Cristian-Andrei si Parfenie Razvan-Vasile.

Dispunem de un datacenter propriu (locatie Bucuresti), echipat cu sisteme de protectie la standarde ridicate si cu o conexiune redundata la internet ce beneficiaza de peering cu toti providerii din Romania, dar si de legaturi directe internationale.


DE CE NOI?

– viteza foarte mare de procesare
– conexiuni rapide si redundante
– echipamente profesionale
– uptime 99,9%
– preturi accesibile
– pasiunea cu care muncim in acest domeniuBENEFICII

– suport tehnic pe e-mail & telefon
– panouri de administare
– mentenanta gratuita
– firewall customizat nevoilor dvs
– trafic nelimitat
– preturi avantajoaseDescopera lucrarile finalizate


VERIFICA PORTOFOLIUL

Facebook